perjantai 17. kesäkuuta 2016
STADIKUVAA: LOPPULAUSEET

"Stadikuvaa-tiimi palkattiin kesätöihin Lasipalatsin mediakeskukselle kahdeksi viikoksi. Tänä aikana tiimin tehtävä oli valokuvata Helsinkiä. Albumit auki -tietokannasta kaivoimme vanhoja Helsinki-kuvia, etsimme niiden kuvauspaikat ja otimme uudet kuvat. Näin syntyneistä kuvapareista voi nähdä, miten kotikaupunkimme on vuosien saatossa muuttunut. Kuvapareilla juhlistamme ensi vuonna sata-vuotiasta Suomea. Tiimin työnkuvaan kuului myös videoiden, kuvien ja mietteiden julkaisu sosiaalisessa mediassa (Stadikuvaa on fb:ssa, instassa, blogissa, snapchatissa ja twitterissä).  Stadikuvaa-projekti jatkuu loppukesällä ja ensi vuonna. Nämä ovat loppulauseet, koska meidän osuus projektista on ohi. Viimeinen video, viimeiset kuvat ja ajatukset on nyt ladattu.
Loistavaa kesää! Katsokaa ympärillenne, pysähtykää, nauttikaa!!!
Stadikuvaa: Aicha, Kaisa, Maija, Mitro, Nupel ja Zahra

"Olen tämän työn kautta oppinut tallentamaan  ja muokkaamaan kuvia. Työskenteleminen on ollut todella hauskaa ja rentoa. Työn ohessa olen nähnyt paljon uusia paikkoja Helsingistä ja se on kannustanut minua menemään eri puolelle Suomea ja tutkimaan eri paikkoja."
                                                                                                                              - Zahra  

  
 "Olen oppinut tämän kahden viikon aikana tekemään videoita, kuvapareja ja käyttämään sosiaalista    mediaa paremmin. Olen saanut myös uusia ihania kokemuksia ja nähnyt Helsingin uudella tavalla. Mielestäni olen pärjännyt hyvin ja olen viihtynyt tässä työssä. Tutustuin Helsinkiin ja ihmisiin paremmin. Olen kiitollinen että sain olla osa tätä stadikuvaa-projektia.
                                                                                                                                            - Aicha

"On ollut mielenkiintoista kuvata Helsinkiä ja nyt kesätyön jälkeen on jopa hiukan haikeat fiilikset. Mutta onhan se kiva päästä lomalle."
                                                              -Mitro
                                                                   
                                                   

"Hei! Olemme jättäneet 2 viikkoa taaksemme. Aika kului nopeammin kuin ajattelimme. Olemme tehneet yhteistyötä ja tultu toimeen yhdessä. Olemme pitäneet hauskaa ja kierrellyt uusia paikkoja ympäri Helsinkiä. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni kesätyössä. Aurinkoista kesää kaikille."
                                                                                              -Nupel


"Tämän kesätyön saaminen oli todellinen onnenpotku minulle. En uskonut. että töissä voisi olla näin hauskaa, mutta työskenteleminen näiden ihmisten kanssa toi aina hymyn huulille. Työ antoi minulle ikimuistoisia kokemuksia ympäri Helsinkiä, ja näin paikkoja joissa en ikinä aiemmin ole ollut. Lisäksi sain tutustua tähän ihanaan porukkaan ja supermukaviin pomoihimme Kaisaan ja Janiin. Nämä kaksi viikkoa ylittivät odotukseni täysin, kiitos siitä teille!"
                                                                                                                       - Maija


"Toimin Stadikuvaa-tiimin ohjaajana. Pää o nyt niin täynnä ajatuksia menneestä projektista, että tekstistä tulee sekava, älä hämäänny. Onpa ollu hurja rypistys. On ollu ihanaa ja rankkaa juosta kaupungilla kuvien perässä. Some-maailmassa juokseminen oli mulle vielä hankalampaa. Oon oppinu paljon näiltä 15-16-vuotiailta. Heidän työskentely on välillä tosi ammattimaista ja valokuvat upeita. Onneks on ollu tilaa myös huumorille. Aika kului liian nopeesti. On tää vähän haikeeta. Tätä lisää! Tällaisia projekteja, tällaista tekemistä. Aicha, Zahra, Maija, Nupel ja Mitro, ootte mahtavia!"
                                                                                                - Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti